Jocuri de Cazino Online cu Sweet Bonanza In Romania

20. маја 2024. • Uncategorized • by

bonanza demo

Recenzie Sweet Bonanza

Jucați versiunea demo a Sweet Bonanza cu role care se rotesc

Pragmatic Play a creat un joc de noroc inspirat de lumea dulce și imaginară a bomboanelor Willy Wonka, norilor roz de vată de zahăr, batoanelor de ciocolată și fructelor delicioase! Jocul are un fundal fantastic al țării bomboanelor și o mulțime de caracteristici interesante, oferind premii mari care sunt de 21.100 de ori mai mari decât pariul tău! Este sălbatic!

În slotul Sweet Bonanza, aveți, de asemenea, posibilitatea de a câștiga și de a obține rotiri gratuite suplimentare Sweet Bonanza. 20 linii de joc oferă posibilități largi de a câștiga frecvent, de a forma combinații câștigătoare corecte și de a satisface pofta de dulce și de a-ți umple contul bancar!

Sweet Bonanza – Câștiguri Delicioase

Slotul online Sweet Bonanza este un joc de noroc plin de dulciuri care decorează toate rolele. Datorită jocului tentant de culori și a coloanei sonore pline de veselie și confort, acest castel atrăgător vă va ajuta să vă creați o dispoziție minunată. Dacă alegeți funcția de rotiri gratuite, muzica va fi și mai intensă!

În slotul Sweet Bonanza demo, Pragmatic Play a creat un joc unic și captivant cu un rund interesant de rotiri gratuite și un aspect grafic 3D animat și efecte amuzante.

Când începeți jocul și începeți să vă rotiți, veți fi încântați de multe tratări dulci sub formă de bomboane și fructe. Pe fundalul jocului veți vedea nori care plutesc într-un cer albastru superb, o clătită gigant, prăjituri cu glazură și frișcă, precum și bucăți de ciocolată răspândite pe ambele părți ale ecranului de joc. Sweet Bonanza este un joc de noroc în care puteți câștiga premii în orice loc. Este vorba de colectarea grupurilor de dulciuri sau fructe.

Recenzie a jocului de noroc în slotul Sweet Bonanza:

  • Bomboane roșii în formă de inimă – declanșează o pariul de 50 de ori
  • Bomboane pătrate mov – măresc pariul de 25 de ori
  • Bomboane pentagonale verzi – activează un pariu de 15 ori
  • Bomboane ovale albastre – activează un pariu de 12 ori
  • Mere – activează un pariu de 10 ori
  • Prune – activează un pariu de 8 ori
  • Pepeni – activează un pariu de 5 ori
  • Boabe de struguri – activează un pariu de 4 ori
  • Banane – activează un pariu de 2 ori

Cum câștigați – Sweet Bonanza?

O caracteristică distinctivă a lui Sweet Bonanza este faptul că combinațiile câștigătoare sunt evaluate, nu conform liniilor de plată. Pe role trebuie să apară cel puțin 8 iconuri identice. Atât! Simbolurile slotului vă pot face câștigător indiferent de locul lor în joc.

 

Profită de Avantajele Jucând la Slotul Sweet Bonanza

Detalii Tehnice Sweet Bonanza

Slotul este alcătuit din 11 simboluri, 9 de bază și 2 speciale. Cinci fructe diferite: mere, prune, struguri, banane și pepeni. Patru bomboane diferite. Câștigul și retragerea banilor se activează atunci când obțineți 8 sau mai multe simboluri identice. Premiile sunt stabilite și calculate în funcție de numărul de 8, 9, 10, 11 sau 12 simboluri identice. Cele mai valoroase simboluri sunt bomboanele roșii în formă de inimă și bomboanele pătrate mov. Trebuie să fiți atenți la două simboluri speciale – lollypop-urile gigant și bombele de zahăr colorate!

Simbolul Scatter „Sweet Bonanza“

Lollypop-urile gigant roz cu spirală îndeplinesc rolul de simbol Scatter, deci și de joker. Aceasta înseamnă că pot înlocui simbolurile care v-ar lipsi pentru a forma combinații câștigătoare. Veți găsi lollypop-uri pe toate rolele și vor aduce câștiguri în toate rândurile. De exemplu, dacă obțineți 6 lollypop-uri, veți primi un multiplicator de 10 ori. Acest simbol este, de asemenea, cheia pentru activarea funcției de rotiri gratuite.

Bomba de zahăr cu culori curcubeu, atunci când explodează, arată ca o bombă sau ca o minge de Crăciun uriașă. Acest simbol poate avea un multiplicator aleatoriu între 2x și 100x. Acest simbol apare doar în timpul funcției bonus Free Spins.

Înainte de a apăsa butonul de rotire, nu uitați să setați limita pariurilor.

Cum să Pariați

În partea stângă a câmpului de joc sau a cadrului de joc există o zonă de culoare verde deschisă unde puteți vedea miza totală. Aici puteți activa sau dezactiva funcția „dublă șansă la victorie“.

Pe butonul principal ROTIRE, atunci când apăsați +/-, se deschide o mică fereastră pop-up cu 3 opțiuni pe care le puteți seta. Vă stabiliți miza, reglând-o într-un interval de la 1 la 10. Valoarea monedei variază de la 0,01 la 0,50, iar în partea de jos puteți vedea miza totală, care poate fi maxim de 200 sau 250.

Modul de Autoplay

Sweet Bonanza are, de asemenea, funcția de Autoplay pe care o puteți seta. Puteți alege numărul de rotații automate între 10 și 100. Există multe setări și opțiuni diferite atunci când vine vorba de această funcție Autoplay. Slotul Sweet Bonanza vă oferă trei funcții dulci care pot declanșa gustări și premii:

1. Ante Bet – puteți crește dimensiunea pariului până la 0,25 de euro. Această funcție vă va costa 25 de euro suplimentari și vor fi adăugate simboluri suplimentare de dispersie la procesul dvs. de joc și își vor dubla șansele de a activa funcția de rotiri gratuite.

2. Cumpărareabonusului – dacă nu doriți să așteptați pentru jocul bonus și runda de rotiri gratuite, puteți achiziționa accesul la funcția de rotiri gratuite și bonusurile fără costuri egal la 100 de ori valoarea pariului dvs.

3. Funcția tumbler – Funcția tumbler acționează ca un fel de re-design. Aici nu va trebui să plătiți pentru rotirile căzute. Funcția este deblocată odată ce anumite simboluri se grupează, declanșând un lanț. Toate simbolurile câștigătoare vor fi eliminate, iar simbolurile noi vor cădea și vor umple golurile, ceea ce va duce la obținerea mai multor premii într-o singură rotire. Această funcție Tumble va continua până când nu mai rămâne nicio combinație câștigătoare. În cele din urmă, toate premiile dvs. vor fi adunate împreună și vă vor fi plătite.

Pragmatic Play a creat Sweet Bonanza Castle, un paradis dulce în care te așteaptă diverse variații de pariuri și o mulțime de caracteristici bonus interesante.

ÎNTORCEȚI-VĂ LA CUPRINS

Cum să Joci la Sloturile Sweet Bonanza

Sweet Bonanza este un joc de noroc cu volatilitate medie și ridicată, cu RTP minim de Sweet Bonanza 96,48% și maxim de 96,51%. Acesta este un indicator RTP destul de bun. În plus, Sweet Bonanza este un slot stabil care efectuează plăți regulate cu valori variabile. Prin urmare, probabil vei simți o combinație de câștiguri mici frecvente și rezonabile.

Așa cum s-a menționat deja, veți beneficia de multe caracteristici diferite care vă vor permite să obțineți constant rotiri gratuite și plăți regulate. Acest lucru se întâmplă după ce obțineți un anumit număr de simboluri de dispersie.

Cum să joci sloturile dulci Bonanza?

Pur și simplu urmăriți diferitele simboluri speciale, deoarece acestea vă vor recompensa cu combinații câștigătoare. Veți fi recompensați cu plăți frecvente și câștiguri, al căror cuantum depinde de miza dvs.

Pentru a iniția runda de rotiri gratuite în jocul Bonanza, trebuie să obțineți patru simboluri cu textul AUR în timpul jocului standard în slotul Sweet Bonanza. Veți primi 12 rotiri gratuite și veți declanșa încă 5 cu fiecare simbol suplimentar de dispersie care apare în runda bonus.

Ghid de Cumpărare a Bonusului pentru Sweet Bonanza

Pentru a obține o funcție bonus, nu trebuie să așteptați sau să rotiți rolele. Înlocuitor, puteți obține acces instantaneu la runda bonus preferată și la funcții pe site-ul Sweet Bonanza, utilizând funcția “Cumpără bonusul”.

Sloturi Demo și Video Sweet Bonanza

Hibridulți-vă cu dulcețuri în jocul demo Sweet Bonanza™ slots, 6×5, plătește oriunde, unul dintre cele mai populare sloturi de cădere video din lume, uno dintre cele mai populare din lume. Cu cât loviți mai multe dulciuri, cu atât mai mult veți câștiga în cadrul funcției de cădere a jocului.

Video: Sweet Bonanza Joc de Noroc – Jocuri de Noroc Gratuite și Recenzii (2024)

 

Sweet Bonanza Joc Gratuit

Puteți juca Sweet Bonanza gratuit aici, pe BETO.com, puteți testa slotul cu versiunea noastră de demo și învățați despre joc înainte de a decide dacă vă potriviți acestui slot. Acest lucru vă permite să familiarizați cu procesul de joc înainte de a paria bani reali.

Jocul Sweet Bonanza poate fi lansat atât de pe calculator, cât și de pe dispozitive mobile. Versiunea demo a slotului Bonanza pentru bani reali are un mod full screen care face gestionarea mai ușoară. Rezoluția ecranului se adaptează automat, fără a fi nevoie să ajustați setările manual.

Balancele cu bani reali sau monede sunt afișate în partea stângă a panoului de control. Acestea vor fi fie în monedă de joc, fie în moneda locală. Intervalul variază de la 0,20 în sus. Pentru a ajusta configurația soldului, trebuie doar să apăsați pe câmpul „Credit“ și să setați suma pariului.

 

Print Friendly, PDF & Email

Komentari su zatvoreni

Send this to a friend