Anadrol Oxymetholone Kuur Ervaringen, Dosering, Schema

5. јула 2024. • Uncategorized • by

Anadrol Oxymetholone Kuur Ervaringen, Dosering, Schema

Anadrol is afgeleid van de stof dihydrotestosteron (afgekort tot DHT) en wordt ook wel oxymetholone genoemd. Het is uniek ten opzichte van andere soorten anabolen omdat er een hydroxymethyleen groep is toegevoegd. Dit stelt Anadrol in staat is om in een korte tijd spiermassa toe te voegen, onafhankelijk van voeding en beweging. Hoe dan ook, de gewichtstoename in deze studie piekte rond weken waardoor de laatste 10 weken waren eigenlijk, in dit opzicht, niet erg productief.

Bereik Enorme Winsten

Als enigen, zeggen we dat het gebruik van Anadrol als een „Jumpstart“ vandaag de dag zeer populair is bij sporters en bodybuilders. Zoals eerder gezegd, zijn de bijwerkingen van dit medicijn echter geen grap, maar ze zijn eenvoudig te voorkomen en controleerbaar. Eén studie toonde zelfs heel weinig bijwerkingen aan voor patiënten die tot one hundred mg Oxymetholone gebruikten. In het originele Underground Steroid Handbook (ondergrondse steroïden handboek) beschrijft Dan Duchaine dat hij het heeft gebruikt in doses tot 150mgs per dag.

Een opgezwollen gezicht door de waterretentie komt bij anadrol regelmatig voor. Tijdelijk krimpen van de testikels en zelfs tijdelijke erectiestoornissen kunnen ervaren worden. Daarbij zorgt anadrol voor prostaathypertrofie, acne en vette huid, hoge bloeddruk, toename van lichaamshaar, verlies van hoofdhaar en mogelijk gynecomastie. Anadrol is in 1960 uitgevonden en werd oorspronkelijk gebruikt voor behandeling van botontkalking, bloedarmoede en voor andere ziekten waarbij ongewenst verlies van lichaamsgewicht voorkomt.

  • Nakuur versnelt je hormoonproductie zodat je snel testosteron produceert op een adequaat niveau zonder het gebruik van steroïden.
  • Een opgezwollen gezicht door de waterretentie komt bij anadrol regelmatig voor.
  • Het heeft daarbij grote positieve effecten op de levens van deze patienten.
  • Hierdoor blijft er meer actieve stof in je systeem na het passeren van de lever.
  • Zorg altijd dat je lever van tevoren in orde is en vermijd further belasting van je lever door alcohol en medicijnen.
  • Het is dus van cruciaal belang dat het goed werkt in synergie met andere steroïden en dat is gelukkig wel het geval.

Wat Is Beter: Dbol Of Anadrol?

Anadrol (Oxymetholone) wordt beschouwd als een van de beste anabole steroïden om te bulken. Zeer populair omdat je snel resultaat merkt aan het begin van een cyclus. Zelfs als je dosering goed is afgesteld op je tolerantie, blijft Anadrol een middel dat de potentie heeft om voor serieuze bijwerkingen te zorgen.

Anadrol wordt oraal ingenomen en is aangepast om in zijn geheel door de maag en het spijsverteringsstelsel te passeren. Het passeert daarbij ook in zijn geheel de lever en vindt zijn weg naar de spieren zonder er door de lever uitgefilterd te worden. Let op wanneer je anadrol gaat combineren met niet genoemde steroïden. Als je anadrol namelijk combineert met andere levertoxische steroïden kan dat erg gevaarlijk worden. Sommige mensen zullen zweren dat Anadrol een verschrikkelijke steroïde is om te cutten, maar als je weet wat je doet kan het ook voor deze toepassing een ongelooflijk krachtig middel zijn. Zoals alle steroïden, zal Anadrol de normale hormoon productie van je lichaam doen vertragen of zelfs helemaal doen stoppen, inclusief testosteron.

Indien je teveel final krijgt van de onderstaande zaken, verlaag dan de dosering of stop met het gebruik ervan. Normaal gesproken kies je voor Anadrol als je van plan bent om te gaan bulken. Bij gebruik zou de focus op het verhogen van je kracht en het vergroten van je spiermassa moeten liggen.

Een van de belangrijkste verschillen tussen Dbol en Anadrol is dat terwijl Dianabol niet geschikt is voor vrouwen, zij Anadrol kunnen gebruiken zonder angst voor virilisatie. Maar deze pompen kunnen soms problematisch zijn, vooral als je onderrug overmatig gepompt wordt. Om dit te voorkomen, moet je tussen de sets https://octillion.org.uk/turinabol-effecten-alles-wat-je-moet-weten/ langer rusten en ook kalium- en taurinesupplementen gebruiken. Als je gevoelig bent voor hoge ldl cholesterol moet je serieus overwegen of Anadrol de juiste steroïde voor je is.

Print Friendly, PDF & Email

Send this to a friend